. ➲Arka Koltuktaki Katil Kim? ~ Korku Hikayeleri - Korku Yuvası

➲Arka Koltuktaki Katil Kim?

korku hikayeleri
Ortalıkta pek çok korku hikayesi dolanıyor. Bu hikayeler bazen birileri tarafından yaşanmış olsa da kimin başına geldiği kimi zaman belli olmuyor. Bu hikayemiz de şehir efsanesi olarak dolanıyor. Anonim olarak bilinen arka koltuktaki katil kim isimli hikaye nesilden nesile aktarılmış ve oldukça korkunç bir hikaye olarak biliniyor. Dilerseniz hikayeye geçelim.


Part 1 – Başlangıç


Bir bayan bir akşam hem cinsleri alkol almak ve içmek için gezmeye çıkıyor. Alkol almak için gittikleri bardan gecenin geç saatlerinde çıkan kızlar arabaları ile oradan uzaklaşmıştır. Issız bir yoldan evine giden bayanlar arkasında bir aracın geldiğini fark etti. Korkudan daha hızlı süren bayan yol boyunca oldukça tedirgin olmuştu. Arkadaki araç sürekli yaptığı selektör ile kadını taciz eder derecesinde hareketler yapıyordu. Neyse ki kadın arkadaki aracın sağa doğru sinyal verdiğini düşündü.

Bayan sinyalin verildiğini görünce oldukça rahatlamıştı. Ancak tahmin edinenin aksine arkadaki araç sinyal verdiği halde dönmemiş ve bayanı takip etmeye devam ediyordu. Oldukça korkan kadın arkadaki araçtan kurtulmak için elinden geldiğince düşünmeye çalışıyordu. Alkolün verdiği etki ile akıllı bir şekilde düşünmeyen bayan sonunda en iyi fikri bulduğunu düşünüyordu.
Part 2 – Olaylar Çözülmeye Başlıyor
Hikayenin kahramanı olan bayan takip edildiği araçtan kurtulmak için aklına gelen düşünce oldukça güzeldi. Eğer evine gidebilir ve koşarak eve girerse hemen polisi arayıp bu araçtan kurtulabileceğini düşünüyordu. Neyse ki genç bayan korkunç gecenin ardından evine sağ salim ulaşmış ve aracını kilitlemeden evine doğru koşar adımla ulaşmaktı. Arabadan indikten sonra arkadaki araçtan şöyle bir ses gelmişti arabanı kilitle ve hemen polisi ara. Kadın arkadaki adamın neden böyle dediğini düşünmeye başlasa da eve ulaştığı için bir nebze de olsa rahatlamıştı. Sonunda polisi aramış ve sessizce beklemişti.
Part 3 – Sır Perdesi Aralanıyor
Sonunda polisin gelmesi ile sır perdesi aralanmıştı  Aslında arkadaki araçtaki beyefendi kadını korkutmak için değil onun hayatını kurtarmak için onu takip ediyordu. Çünkü adamın dediğine göre her selektör yaptığında kadının arka camında bir gölge ve elinde bir satır gözüküyordu. Hatta adam selektör yaptığında bu gölgenin sahibi gözükmemek için saklanmaya çalışıyordu. Sonunda polis aracın etrafını çevirmişti ve arka Koltuktaki kişiyi yakalanmaya çalışıyordu. Bir anda arabadan inen kişi ormanın derinliklerinde kaybolmuştu. Peki bu kimdi? Bu bir insan mıydı ? Yoksa aslında bu başka bir varlık mıydı? Polis ne kadar arasa da her hangi bir delile ya da kaçan kişinin izine ulaşamadı. Arka koltuktaki katil kim sorusunun cevabı hiçbir zaman çözülemeyecek gibi gözüküyor.

1 yorum:

  1. İnsanlar görünmeyenlerden çok daha tehlikeli. Gece zamanı gerçekten de tekin olmuyor. Aklınız varsa hele alkollü olarak gezinmeyin

    YanıtlaSil